Comtrade prishtine

Neptun - Shtëpia Neptun - Shtëpia Kyçu Point Computers - Pristina, Kosovo - Yellow.Place www.point-computers.com Rr.Eqrem Qabej Lokal Nr.49 Prishtine 038 544 085 044 111 320 ; 049 111 320 Email: [email protected],com We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Europrinty Catalog Design Laby. Copyright © Europrinty 2015 All rights reserved. Tel: +386 (0) 49 556 000 / [email protected] Aksesore - IT Market

Import and export data are based on KAS, Methodology COMTRADE and ITC percent (growth in 2016 over 2015 connecting Pristina to the border with FYR 

Gjirafa.biz GjirafaPikBiz është shërbim nga Gjirafa® që I mundëson përdoruesve gjetjen e mbi 30 000 bizneseve dhe pikave të interesit në Kosovë, ndërsa bizneseve ju mundëson të gjenden lehtë nga përdoruesit. Computer Consultants | Kosova Yellow Pages,Business ... Kosova Yellow Pages provides information about thousand companies and businesses around Kosova, Albania and much more.Travel, Fly, Insurance, and Make Business in Kosova and Albania BALLINA - QENDRA SOCIAL-EDUKATIVE "DON BOSKO" Te shtunën, më 22 shkurt 2020, shkolla fillore e mesme e ulët e Qendrës Social- Edukative “Don Bosko”, nën përkujdesjen e drejtorit dhe zëvendësdrejtorëve të shkollës, gjithashtu nën përkujdesj

City Computer sh.p.k. is an IT engineering company, dedicated to provide the best answers to market needs and gives costumers high-tech solutions for their business by making use of the latest technologies. Successful partnerships are built on trust, commitment and delivery on expectations that lead to real, measurable results.

Comtrade Computers - Gjirafa.biz Comtrade Computers - Comtrade Computers është formuar në 1992 si një kompani e vogël private që me kalimin e viteve është shndërruar në një prej kompanive udhëheqëse në fushën e teknologjisë informative në Kosovë. Me mbi 20 vite eksperiencë në industri dhe një staf shumë profesional, Comtrade ofron një gamë të gjerë të shërbimeve dhe produkteve teknologjike Aritech – SHPK Tabele e Mençur Interaktive AIO 92″ IQAio është tabelë e bardhë interaktive me sistemin qendror të kontrollit, mikrofon pa tel, sistem stereo, kompjuter i integruar me procesor Intel Core i3, duke ju ofruar një zgjidhje perfekte për ligjerata në klasë Për më tepër, … Comtrade Computers – STIKK Comtrade Computers was established in 1992 as a small private business that grew to one of the leading providers of information technology in Kosova. Almost 20 years in business, Comtrade’s staff is exceptionally experienced and offers a broad range of technology services and products.